Híresztelések

2021.12.22. 12:43

Cîţu: Azt mondtam, hogy be kell tartani a romániai kormányprogramot

Agerpres

 

Florin Cîţu PNL-elnök szerdán cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint találkozott Klaus Iohannis államfővel és Nicolae Ciucă miniszterelnökkel, akik arra kérték, ne bírálja tovább a koalíció és a kormány intézkedéseit.

"Hamis információk. Ez nem igaz. Azonban mit értenek önök bírálaton? Én azt mondtam, hogy be kell tartani a kormányprogramot. Ez nem bírálat" - nyilatkozta a Nemzeti Liberális Párt vezetője az újságírók kérdésére.

Arra a felvetésre, hogy bírálta Ciucă miniszterelnököt, miután a kormány a COVID-19 járvány kapcsán bevezetett korlátozások enyhítéséről döntött a közelgő ünnepekre való tekintettel, így válaszolt: "Nem, én azt mondtam, hogy engem bíráltak, amikor nyáron lazító intézkedéseket hoztam, és most, amikor jön az ötödik hullám, lazítunk, nem bíráltam senkit".

Arra a kérdésre, hogy beszélt-e az államelnökkel az utóbbi időben, Cîţu leszögezte: "Az idén már hozzá kellett volna szokniuk, hogy nem mondom el, mikor beszélek az elnök úrral. A kormányfővel nagyon gyakran beszélek".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában