Üzenet

2021.12.31. 12:52

Az államfő újévi üzenetében köszönetet mondott az ország polgárainak

Forrás: Digi24

Agerpres

Újévi üzenetében köszönetét fejezte ki Klaus Iohannis államfő az ország polgárainak áldozataikért és a felelősségérzetért, amelyről bizonyságot tettek a koronavírus-járvány meghatározta 2021-es évben. Az elnök reményét fejezte ki, hogy a 2022-es esztendőben visszatérhetünk a normalitáshoz.

2021 fájdalmas év volt országunk számára, túl sokan vesztették el a vírus elleni küzdelmet a járvány egymást követő hullámaiban. Ezekben a pillanatokban gondoljunk a szerettük elvesztése miatt gyászoló családokra is - hangoztatta üzenetében Iohannis.

 

Az államfő ugyanakkor megköszönte a járvány elleni védekezés frontvonalában küzdő orvosok, egészségügyi asszisztensek, mentősök, gyógyszerészek, önkéntesek munkáját. Nem törődve a kockázatokkal és legyűrve a kimerültséget mindent megtesznek, hogy életeket mentsenek és enyhítsék a betegek szenvedését - nyomatékosította.

 

Iohannis köszönetet mondott a polgároknak is áldozataikért és a felelősségérzetért, amelyről bizonyságot tettek ebben az évben.

Mindannak, amit a világjárvány során megtanultunk magunkról, inspirálnia és segítenie kell bennünket abban, hogy bárminemű jövőbeni kihívást könnyebben leküzdjük - mondta üzenetében az elnök.

 

Klaus Iohannis szerint a román nemzetnek megerősödve kell kikerülnie e szörnyű egészségügyi válságból.

A 2022-es év kopogtat az ajtónkon: nyissuk ki neki reménnyel telve, nyitott szívvel és bizalommal, hogy erőfeszítéseink elhozzák a normalitáshoz való visszatérés örömét. Megvalósításokban gazdag, egészségben teljes boldog új évet kívánok mindenkinek! - zárta újévi üzenetét az államfő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában