Villamospálya

2021.11.18. 12:23

Megnyílt a forgalom a nagyváradi Atelierelor utcán

Csütörtök reggeltől kezdődően megszüntették a forgalomkorlátozást az Atelierelor utcában, tudatta közleményében a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal.

Fotó: ebihoreanul.ro

A forgalmat azért állították le, hogy elkészülhessen az új villamospálya, amely összeköti az Aradi utat (Calea Aradului) a Ghillányi (Cantemir) és a Fürdői (Nufărul) úttal.

„Az út jelenleg menetirányonként egy sávval, valamint egy villamospályával rendelkezik. A villamospályához kötődő munkálatok befejezése mellett az utcát felújították és leaszfaltozták a Thurzó Sándor utca és a villamosremíz bejárata közötti 450 méteres szakaszon” – nyilatkozta Marcel Dragoş alpolgármester.

A munkálatok annak a nagyszabású beruházásnak a keretében zajlottak, amikor is összekötötték a három villamospályát a Teleki (Primăriei), a Vitéz (Decebal) és az Aradi utcák kereszteződésében, valamint új sínpályát építettek ki az Aradi út, a Fogarasi (Făgăraşului) és Atelierelor utcák útvonalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában