GÓL

2021.02.15. 16:41

Egy pontot szerzett a Sepsi OSK Bukarestben

Forrás: Sepsi OSK/Facebook

J. A.

Nehéz mérkőzés várt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapatára a labdarúgó I. Liga legutóbbi fordulójában, ellenfele, a Bukaresti Dinamo remek „hangulatban” várhatta a mérkőzést, miután a hétközi kupameccsen legyőzték a nagy rivális Bukaresti FCSB-t. Ráadásul a székelyföldi klubnak végül nem sikerült megszereznie az északír sztár, Kyle Lafferty játékjogát, miután a csatár úgy döntött, inkább visszatér a skót bajnokságba, és a Kilmarnock együttesénél folytatja a pályafutását. A szombat esti mérkőzésen a Dinamo kezdett jobban, de a Sepsi is próbálkozott, Tamás Nándor révén. A Puskás Akadémiától a Sepsi OSK-nak kölcsönadott fiatal játékos nem csak a játékával tűnt ki a közelmúltban, a Gazeta Sporturilor bukaresti sportnapilap ugyanis valóságos hadjáratot indított ellene, mivel szerintük a Sepsi egy olyan játékost foglalkoztat, aki 3 éve nem hajlandó pályára lépni a román korosztályos válogatottakban, hogy később a magyar nemzeti színekben szerepelhessen. A Gazeta Sporturilor szerint Tamás, mivel nem tesz eleget a román válogatott meghívásnak, az 4–8 mérkőzésre szóló eltiltással büntethető, amennyiben viszont lemondana a román válogatottságról, a továbbiakban nem lehetne U21- es játékosként nevezni a bajnoki mérkőzésekre.

A Sepsi OSK sorozatban a negyedik mérkőzésén játszott döntetlent, legközelebb pedig holnap, az Argeş FC vendégeként lépnek pályára a háromszékiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában