parlamenti választások

2020.12.06. 10:26

Florin Birta, Nagyvárad polgármestere is leadta szavazatát

Florin Birta, Nagyvárad polgármestere, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) képviselőjelöltje a váradi 123. szavazókörzetben adta le voksát vasárnap délelőtt.

A szavazókörzetből kilépve azt mondta a rá váró újságíróknak, hogy „gyermekeink jövőjére, egy normális, fejlett Romániára szavaztam, és a legjobb csapatra, amelyet Bihar megye a parlamentbe küldhet”.

Kifejtette, hogy ezek a választások nagyon fontosak, ugyanis mosantól kezdve négy évig nem lesznek újabb választások, ezért a felálló kormánynak és parlamentnek a lehető legnagyobb legitimitása kell legyen, és nem lesz semmilyen mentség arra, ha az új hatalom nem fektet majd be a indrastruktúrába, az egészségügybe az oktatásba, és ha nem hív le minél több európai uniós támogatást. Végül elmondta, hogy a Nagyváradon tizenkét év alatt alkalmazott és megismert modellt akarják elvinni a parlamentbe és a kormányba.

Borítóképünkön: Florin Birta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában