Bizalmatlansági indítvány

2020.08.30. 13:41

Victor Ponta: Maradunk Orbannal és bandájával

Premierul Romaniei, Victor Ponta sustine un discurs in timpul unei conferinte de presa alaturi de secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmunsen (nu este prezent in imagine), in prima vizita de lucru de la instalare, la Sediul NATO din Bruxelles, joi, 10 mai 2012. STEFAN MICSIK / MEDIAFAX FOTO

Fotó: Stefan Micsik

Victor Ponta, a Pro Románia párt elnöke szerint a bizalmatlansági indítványról való szavazás eredménye már eldőlt, és Ludovic Orban és „bandája” kormányon marad.

„Sajnos Ilfov megyében, amely a legkisebb, de a leggazdagabb megye, hatalmasak a pénzügyi érdekek és a kenőpénzek. Legyünk komolyak: itt nincs PNL és PSD, itt Hubert van és Petrache, itt Pandele van, nincs PNL és PSD, csak kenőpénz van. Rossz hírem van: a kenőpénz egészen a parlamentig terjed. A holnapi bizalmatlansági indítvány eredményét már rég letárgyalták, és még ha mi, a Pro Romániások mind meg is szavazzuk az indítványt, azt hiszem, már a szavazatok meg is vannak számolva. Semmi nem fog történni holnap, maradunk Orbannal és a bandájával, akiket nagyon jól pénzelnek Ilfov megyéből” – jelentette ki vasárnap Victor Ponta.

Borítóképünön: Victor Ponta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában