Biztonság

2020.07.16. 12:32

Tizenkétezer testkamerát vásárol a román rendőrség

Tizenkétezer testkamerát vásárol a Motorola Solutionstól a román rendőrség – tájékoztat az intézmény csütörtöki közleménye.

A picture taken on March 2, 2016 shows a police officer wearing a body-worn camera (camera pieton in French) in Calais. French Interior Minister Bernard Cazeneuve said on April 8 in Les Mureaux (Yvelines) he wants all police patrols to be eventually equipped with body-worn camera, to film police interventions. / AFP PHOTO / DENIS CHARLET

Fotó: Illusztráció

„Ezek a testkamerák lehetővé teszik számunkra, hogy továbbra is a legbiztonságosabban és leghatékonyabban védjük és szolgáljuk a román lakosságot” – nyilatkozta Liviu Vasilescu országos rendőrfőkapitány.

Michael Kaae, a Motorola Solutions európai alelnöke elégedettségét fejezte ki amiatt, hogy a román rendőrség továbbra is 'megbízható partnerként' kezeli a chicagói székhelyű vállalatot, amely korábban a rendőrség URH-rádióit is szállította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában