Összecsapás

2020.04.20. 09:13

Összecsapások sora a rendőrség és az elszigetelés szabályait megszegő személyek között

Több helyen összecsapásra került sor az ortodox húsvét alatt a rendőrség és az elszigetelés szabályait megszegő személyek között – tájékoztatnak rendőrségi források.

 

Vasárnap este a bukaresti ötödik kerületben, a különleges erők (SAS) és a rendőrség egységei szolgálati fegyvereiket is használták, hogy megakadályozzák egy konfliktus elfajulását, amely több ittas személy között alakult ki. Senki nem sérült meg. A rendőrség 37 személyt előállított.

Szintén vasárnap este, Ploieşti külvárosában, ugyancsak az alkohol hatása alatt álló személyek hasonló konfliktust idéztek elő. Itt is a rendőrség és a SAS lépett közbe.

Vasárnap délután Vajdahunyadon 30 napos előzetes letartóztatásba vettek négy személyt, akik szombaton kövekkel támadtak a rendőrökre a város egyik negyedében. Az incidensben részt vevő több más személyt megbírságoltak. A rendőrség két gépkocsija megrongálódott. Az erőszakos cselekedetekre akkor került sor, amikor a rendőrség az elszigetelés szabályainak betartását ellenőrizte.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában