Kétes ügyletek

2024.05.24. 10:52

A végrehajtók előtt sem ismeretlen a belvárosi polgármesterségre vágyó Juhász Péter

A bukott politikus neve nem szerepel a köztartozásmentes adózók listáján sem.

MW

Juhász Péter, Belváros-Lipótváros Momentum által támogatott polgármesterjelöltje beszédet mond a párt által rendezett tüntetésen Budapesten, a Karmelita kolostornál 2024. február 14-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A belvárosi polgármesterségre ácsingózó bukott baloldali politikus, Juhász Péter nemcsak a drogfogyasztás és a korábbi élettársával való súlyos dulakodás miatt került a figyelem középpontjába, kétes üzleti ügyei is szerepet játszottak ebben – írta a Magyar Nemzet.

Juhász tucatnyi cége közül számos kényszertörléssel végezte, egyes vállalkozásai ellen rendszeresen végrehajtásokat rendeltek el.

A politikus egyik legújabb szerzeménye a Macskafogó Kft., amely az elmúlt években nem mutatott fel árbevételt, üzleti tevékenységet nem folytatott, és mindössze egy főt foglalkoztat. A cég 2023 áprilisában került Juhász tulajdonába, és még egy év sem telt el, máris megjelentek nála a végrehajtók.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a bukott politikus neve nem szerepel a köztartozásmentes adózók listáján, ami azt jelentheti, hogy jelentős adótartozása van. 

A honlapján megtalálható kampányelszámolás finoman szólva sem túl részletes, a költségsorokon szereplő összegek semmilyen más dokumentummal nincsenek alátámasztva.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában