Üzenet

2024.04.05. 14:16

Menczer Tamás: most kell nagyon figyelni (videó)

Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni, megőrizni - jelentette ki a pártszövetség kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

MW

Menczer Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Menczer Tamás azt kérte, június 9-én, az európai parlamenti választáson "küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akik valóban Magyarországért, Magyarország békéjéért és biztonságáért dolgoznak".

Hangsúlyozta, most kell nagyon figyelni, mert nagy a baj, nagy a veszély: "a háborúpártiak napról napra közelebb nyomnak, préselnek bennünket a harmadik világháborúhoz".

A kommunikációs igazgató feltette a kérdést, mikor ér véget a háború Ukrajnában, majd leszögezte: "a mi válaszunk, hogy azonnal be kell fejezni, tűzszünetre és tárgyalásra van szükség".

Hozzátette, a háborúpártiak azonban mást akarnak. Ők azt mondják, hogy a háborúnak akkor lesz vége, ha Ukrajna győz.

Ezzel az a baj, hogy a háború végét egy katonai eredményhez kötik, egy olyan katonai eredményhez, amely soha nem jön el, ugyanis Ukrajna nem fog győzni, nem fog nyerni, itt senki nem nyer - fogalmazott.

Itt mindenki veszít, az emberek pedig meghalnak. Magyarok is

 - mondta.

Ráadásul a háború kiterjedésének, kiszélesedésének, eszkalációjának a veszélye óriási, ez pedig nagyon könnyen elvezethet bennünket a harmadik világháborúhoz - emelte ki Menczer Tamás.

A lényeg tehát az, hogy vannak békepártiak és háborúpártiak Magyarországon is. A kormány és a kormánypártok békét akarnak, a baloldal háborúpárti - összegezte a kommunikációs igazgató.

Közölte: a baloldal világosan elmondta, hogy ha lehetősége lenne, akkor azonnal mindent végrehajtana, amit a nemzetközi háborúpártiak "parancsba adnak". Tőlük kapják a dollárokat is - jelentette ki, hozzátéve, a baloldal küldene fegyvereket és katonákat is az ukrajnai háborúba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában