Támadások kereszttüzében

2024.04.07. 20:10

Menczer: az eredmények bennünket igazolnak (videó)

A kormány és a Fidesz-KDNP naponta támadások kereszttüzében áll - állapította meg a pártszövetség kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött videóban azt javasolta támogatóiknak, ne védekező testtartást vegyenek fel, hiszen minden okuk megvan arra, hogy egyenes derékkal, fölemelt fejjel és kihúzott mellkassal álljanak.

MW

Menczer Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

A politikus a támadásokkal kapcsolatban azt mondta, a kegyelmi ügy is az volt, és "ez a cirkusz is az, most ez a derék ember minden nap mindent elmond rólunk".

Hangsúlyozta: "Az a párt, a Fidesz és az a kormány, amelyet a Fidesz és a KDNP támogat,  Európa legsikeresebb pártja és valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja. Egymás után négy választást nyertünk kétharmaddal, ami páratlan Európában és világszinten is".

Olyan politikai erők akarják most oktatni őket - tette hozzá -, amelyek egy-két százalékon állnak, vagy amelyek még soha nem voltak választáson, illetve olyanok, amelyeket "minden alkalommal tönkrevertek".

Ők akarják megmondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnia a legsikeresebb pártnak?

 - tette fel a kérdést. Mi nem lottón nyertük ezt a támogatást - jegyezte meg.

Béke, biztonság, munkahelyek, családok támogatása, fiatalok adómentessége, idősek megbecsülése, alacsony adók. Lehetne még hosszan sorolni, de ezek a legfontosabbak, ezeket a válaszokat adta a kormány, és ennek köszönhető, hogy a magyarok egymás után több választáson is óriási többséggel támogatták a kormányt és a kormánypártokat - hangoztatta a politikus.

"Az eredmények bennünket igazolnak a nap végén, a számok makacs dolgok, (...) nem hagyjuk, hogy mindenfajta izgalmas ember veszélybe sodorja azt, amit közösen elértünk" - jelentette ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában