Az Igazság órája

2024.01.20. 10:05

Kisgyermekek a migránsbandák közötti leszámolások áldozatai (videó)

Az egykor a béke szigetének számító skandináv ország az Európai Unió legveszélyesebb országa lett.

MW

Svéd rendőr kísér újonnan érkezett menedékkérőket a malmöi Hyllie pályaudvar egyik peronján 2015. december 17-én

Forrás: MTI/EPA/TT

Fotó: Johan Nilsson

Svédország egy migrációra rendkívül nyitott ország, hihetetlen módon megnőtt az erőszakos bűncselekményeknek a száma, a nők biztonsága romokban, egyedül nem tanácsos Svédországban utazgatniuk, olyan tendenciák jelentek meg, amelyek eddig ismeretlenek voltak – mondta Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Máthé Zsuzsa, a Szent István Intézet igazgatója azzal kapcsolatban, hogy hivatalosan is Svédország lett az Európai Unió legveszélyesebb országa, a lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok tekintetében csak Albániában rosszabb a helyzet, de a balkáni ország nem tagja az uniónak.

Lajkó Fanni, az Alapjogokért Központ elemzője elmondta: 

10 évvel ezelőtt a svédeknek 58 százaléka támogatta a bevándorlást, ma már csak 48 százalék, úgy hogy a 10 milliós lakosságnak ötöde, kétmillió fő maga is migráns. Mindennaposak lettek a lövöldözések, robbantások, bandaháborúk, volt olyan, hogy egy hétvégén hét ember lőttek le az ország különböző pontjain. Stockholm külvárosában történtek olyan dermesztő esetek, hogy egy játszótér közelében csaptak össze a különböző bandák tagjai és egy iskolás és egy óvodás kisgyermek is meghalt a golyózáporban.

Az Alapjogokért Központ elemzője a lengyelországi események kapcsán (az új kormány a Soros-hálózat közreműködésével, Brüsszel hallgatólagos támogatásával törvénytelenül, erőszakkal foglalta el a közmédiát, a köztársasági elnököt meg akarják félemlíteni és ellenzéki képviselőket tartóztattak le) elmondta: az a probléma, hogy az új miniszterelnök, Donald Tusk nem képviseli a saját állampolgárait. Ő egy jól kiképzett brüsszelita, azt hajtja végre, amit a globális hatalmak tőle kérte – mutatott rá Lajkó Fanni.

A magyar ellenzék is több ízben elmondta a kampányban, hogy mit csinált volna, ha kormányt alakíthat – emlékeztetett Máthé Zsuzsa. Felfüggesztik az alkotmányt kétharmados többség nélkül is, „megoldják okosba”. Megvoltak rá a forgatókönyvek, hogy hogyan tudják mindazt lerombolni, amit egyébként addig még csak három, most már négy kétharmaddal a magyar nemzet felépített. Mert Magyarországon nem egy kormány alakított ki egy rendszert, hanem nagyon komoly felhatalmazás alapján a magyar nemzet – hangsúlyozta a Szent István Intézet igazgatója.

Az Igazság óráját itt nézhetik meg: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában