Pont Ott Parti

2023.07.24. 19:18

Szerdán derülnek ki a felsőoktatási ponthatárok

Szerdán rendezi meg a Pont Ott Partit a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), az Oktatási Hivatal (OH) és a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft., a felvételizők először itt értesülhetnek a felsőoktatási ponthatárokról – közölte az OH hétfőn az MTI-vel

MW

Pont Ott Parti felvételi eredményváró rendezvény résztvevői a Városligetben 2022. július 21-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Anikó

Azt írták, hogy a helyszín a Budapest Park lesz, ahol szerdán 20 órakor Hankó Balázs, a KIM innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára és Vanó Renáta, az OH felsőoktatási elnökhelyettese indítja el a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését.

A ponthatárváró esemény a népszerű könnyűzenei előadók fellépése mellett hasznos időtöltést is kínál, ugyanis számos felsőoktatási intézmény és az OH is információs pulttal várja az érdeklődőket – tették hozzá. A felsőoktatási tanulmányok előtt állók itt tájékoztatást kaphatnak a többi között a felvételi, illetve a pótfelvételi eljárásról, a magyar állami ösztöndíjról és az egyetemi élet nyújtotta lehetőségekről. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes program és további információ az esemény közösségimédia-felületén olvasható.

A ponthatárok kihirdetését a felvételizők idén sem csak a budapesti helyszínen kísérhetik figyelemmel, ugyanis több vidéki városban - Debrecenben, Egerben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsen, Salgótarjánban és Szegeden - is lesz ponthatárváró rendezvény

 – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában