Kiugróan jó eredmények

2023.06.01. 09:36

Rekordbevétele volt tavaly Hadházy Ákos cégének

Hadházy Ákos cége, a Hadházy-Vet Kft. bevétele 2017 óta folyamatosan emelkedik, sőt 2021-ben kiugró eredményt produkált a 2020-as 43 millióról, 2021-ben 70 millió forintra − írja a Tűzfalcsoport.blogstar.hu.

MW

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Ezzel kapcsolatosan utána jártak, hogy vajon meglepő-e, hogy egy szekszárdi 3 fős állatorvosi Kft. bevétele 70 millió forint és az általuk megkérdezett állatorvos szerint ez kiugróan jó eredménynek számított, mivel egy 23 fős létszámmal működő budapesti állatorvosi cég például ugyanebben az évben „csak” 258 milliós bevételt realizált.

A friss cégnyilvántartási adatok szerint a 2022-es év rekordbevételt, közel 100 millió forintot eredményezett Hadházyék számára.

Magában a cégben annyi érdemi változás történt, hogy Hadházy felesége is vezető tisztségviselő lett. A létszám 2021-ben 3 főről 4 főre emelkedett, 2023-ra már 5 főt számlál. És itt van egy érdekesség, amely könyvvizsgáló forrásunk szerint elgondolkodtató, hogy mitől emelkedtek meg a személyi jellegű ráfordítások közel négy és félszeresére, holott még duplájára sem emelkedett a létszám. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában