Ünnep

2022.08.21. 08:15

Folytatódnak a Szent István-napi programok a fővárosban

Ma is folytatódnak a Szent István-napi programok a fővárosban, amelyeknek megtartását az operatív törzs az egyes helyszínek szervezőinek mérlegelése alapján engedi folytatni, illetve elkezdeni Budapesten.

Az eredetileg 1938-ban elkészült, majd a II. világháborúban megsemmisült Aranyvonat újraépített Szent Jobb-ereklyeszállító kocsija az augusztus 20-ai nemzeti ünnepen a belvárosi Alkotmány utcában 2022. augusztus 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Kovács Zoltán, az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője vasárnap azt írta közösségi oldalán, hogy az esetleges fejleményekről haladéktalanul tájékoztatást adnak.

Kérünk minden résztvevőt és érdeklődőt, hogy részletesen tájékozódjon a rendelkezésre álló aktuális információkról a Szent István napi programsorozat applikációján, honlapján és a média híradásain keresztül

– nyomatékosította Kovács Zoltán.

A Szent István napi programsorozatról ITT tájékozódhatnak. A fővárosi rendezvények listáját Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is megosztotta közösségi oldalán:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában