Nyíregyházi Egyetem

2008.07.18. 13:03

Te „bevállalnál” egy kalandtúrát?

<p>Nyíregyháza - Vakációzó főiskolásokat faggattunk:&#160;„bevállalnának-e” egy cseppet sem veszélytelen kalandtúrát?</p>

Kruppa Flóra (Nyíregyháza): Félek a veszélytől, de szívesen vállalkoznék egy vizitúrára profik társaságában. Egyszer Szlovákiában voltunk síelni, sajnos, megsérült a bokám.

Szabó Tamás (Nyíregyháza): Néhány éve a Tiszán csónakáztam a barátaimmal, buli, csajok, alkohol... Szóval izgalmas volt. Hirtelen viharosra fordult az időjárás, alig „úsztuk meg”.

Oláh Bettina (Nyíregyháza): Két éve raftingoltam Marokkóban, nagyon élveztem! Szeretem a vízisportokat, ám egy veszélyesebb kalandtúrát nem biztos, hogy „bevállalnék”.

Pehely Attila (Sényő): Hatalmas élmény, ha az ember jól szervezetten, biztonságosan és józanul vág bele, minimalizálható a veszély. Sziklamászásban jó vagyok.

Nádudvari Anna (Nyíregyháza): Az elkövetkezendő egy évben tervezek ilyesmit. Belföldön és külföldön egyaránt bevállalnám. Óvatos leszek, és vigyázok magamra, az biztos!

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!