Atlétikai vb

2023.07.19. 13:33

Elindult az Origo oldala a budapesti atlétikai vb-ről

Napra pontosan egy hónap múlva, 2023. augusztus 19-én kezdődik el minden idők legnagyobb magyarországi sporteseménye, az atlétikai világbajnokság. Az Origo ebből az alkalomból indította el tematikus oldalát – adta hírül a lap.

MW

Budapest történetének egyik legjelentősebb sporteseménye lesz az egy hónap múlva rajtoló atlétikai világbajnokság

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Mostantól tehát egészen a világbajnokság végéig minden nap olvashatnak az eseménnyel kapcsolatos legfontosabb hírekről az Origo oldalán külön erre a célra létrehozott felületen. 

A világbajnoksággal kapcsolatos fontos információk a kérdések-válaszok rovatban találhatóak meg. 

Itt az olvasó – többek között – választ kap arra, kik lehetnek a budapesti világbajnokság legnagyobb sztárjai, de azt is megtudhatják, hogy miként lehet megközelíteni a stadiont.

A mi hőseink rovatban megszólalnak azok a versenyzők, akik a magyarok közül kiemelkedően szerepelhetnek. Egykori magyar világsztár atléták is elmondják gondolataikat a budapesti világbajnoksággal kapcsolatosan. 

Érdemes lesz tehát minden nap figyelni az oldalt, mert naponta folyamatosan újabb és újabb cikkekkel jelentkeznek.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.

A budapesti atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában