Krimi

2022.12.10. 19:25

Megdöbbentő körülmények között halt meg egy magyar turista Olaszországban

A rendőrök kegyetlen gyilkosságra gyanakodtak.

Illusztráció: Shutterstock

Különös haláleset tartja lázban az olasz Reggello kisváros lakóit. Senki sem tudja, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság áldozata lett az a 74 éves magyar asszony, akire október egyik reggelén zúzódásokkal az arcán találtak rá egy villában.

A nő a toszkán régió gyöngyszemeként ismert település visszajáró vendége volt, és miután napokon át nem adott életjelet magáról, a járőrök törték rá az ajtót.

Rémisztő látvány fogadta őket: a szobába lépő rendőr először a véres padlót vette észre, majd ezek után látta meg a nyugdíjas földre borult, élettelen testét.

 

Illusztráció: Shutterstock

A nő arca véraláfutásokkal volt teli, a rendőrök pedig azt gyanították: kegyetlen gyilkossággal van dolguk. A békés városka felbolydult a haláleset hírére.

A házhoz kiszállt a helyi ügyész is, aki nem talált indítékot a gyilkosságra: a házból semmi sem tűnt el, de ami még furcsább volt, a nyomszakértők kiderítették, az asszonyon kívül senki sem járt a házban, még az ajtó kilincsét sem érintette idegen kéz. 

A rejtélyre a halottkém jelentése derített fényt a napokban: a mindenki által kedvelt hölgy egy nagyon ritkán előforduló, hirtelen fellépő belső vérzésben hunyt el - derül ki a Bors cikkéből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!