Krimi

2022.11.13. 05:45

Megdöbbentő: hidegvérrel felkockázta és lefagyasztotta Zsuzsannát az osztrák kannibál

A hosszú börtönévek után szabadult szadista, Alfred U. összeismerkedett az Ausztriában dolgozó magyar nővel, akit megfojtott, aztán lefejezett és feldarabolt.

Illusztráció: Shutterstock

R. Zsuzsanna torzóját a Fertő tóba dobta, míg a testrészeit a nádasba dobálta, egy részüket pedig felkockázva és ledarálva a fagyasztójába tette, később a zsaruk ott találták meg a szörnyű bizonyítékot - derül ki a Ripost cikkéből. 

A kegyetlen esetről most az osztrák televízió, a Plus 4 készített egy egész estés dokumentumfilmet, méghozzá az Ausztria legmegrázóbb bűnesetei című műsorban, ahol a férfi barátaival is társalogtak Alfred rémtetteiről.

Nem csoda, hogy az ország legkegyetlenebb esetei között is előkelő helyen emlegetik, a férfi ugyanis hírhedt szadista volt már a gyilkosság előtt is: 17 éves korában brutálisan megerőszakolta 25 évvel idősebb barátnőjét, majd egy stoppos nőt valósággal meggyalázott:  kutyapórázzal kikötözte, egy álló napon át erőszakolta, végül pedig leharapta a mellbimbóit.

Azt hitték, már veszélytelen

Nem meglepő, hogy a kannibál szinte a fél életét a sitten töltötte, akkor is onnan szabadult, mikor Zsuzsannával megismerkedtek. Ott ugyanis, bár megállapították, hogy pszichéje menthetetlenül romlott, 2016-ban mégis elengedték, mondván: állapota javult. Ez az optimista engedékenység azonban Zsuzsanna életébe került.

A férfi a bíróság előtti vallomásában elmondta, hogy nem tervezte el előre Zsuzsa kivégzését: "Csak kértem, legyen kedves hozzám, csókolgasson, simogasson. Ám ő ezt elutasította, sikoltozni kezdett, én viszont nem tudtam elviselni a kiáltásokat, és megfojtottam."

Az osztrák kannibál kegyetlensége még a rendőröket is megdöbbentette. Egyik régi barátja a tévének azt nyilatkozta: "Mindig szomjazta a szeretetet és az elismerést, de egyiket sem kapta meg."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!