Bulvár-celeb

2023.09.16. 05:00

Nem találná ki, kihez kerültek II. Erzsébet halála után a kutyái

A brit uralkodó imádott corgijait is nagyon megviselte gazdájuk halála.

MW

1036691218

Fotó: T.Den_Team

Erzsébet királynő egy évvel ezelőtti halála az egész világot megrázta. Sokak számára halhatatlannak tűnt, el sem tudták volna képzelni, hogy milyen lesz nélküle a monarchia. De nem csak az embereket keserítette el a királynő halála, a kutyái is gyászoltak.

Őfelsége nagyon szerette az állatokat, lelkes kutyatartó volt. Kedvenc fajtája a corgi, élete során pedig több mint harmincat tartott. 

A királynő 96 éves volt, amikor meghalt, a kutyái azonban még fiatalok. II. Erzsébet temetésén mindkét eb ott volt, hogy ők is leróják tiszteletüket szeretett gazdájuk koporsója előtt, azóta azonban keveset tudni róluk. 

Most azonban a Mirror kiderítette, mi lett az ebekkel - írja cikkében a Metropol. 

A corgitartás már-már hagyomány a királyi családban. A királynő utolsó két corgija Sandy és Muick voltak, akik annak a Susan kutyának a leszármazottjai, akit még VI. György király kapott 18. születésnapjára. 

Mostanra kiderült, hogy a fiatal kis ebeket nagyon megviselte Erzsébet halála, de nem kellett elszakadniuk a palotától. Mindketten a Royal Lodge-ban élnek András herceggel és volt feleségével, Fergie-vel, akik annak ellenére, hogy elváltak, még mindig egy háztartásban élnek.

Egy év telt el a királynő halála óta, és bár még gyászolunk, boldogan emlékezünk vissza az együtt töltött időkre. Rám bízott corgijai, Sandy és Muick gondozását örömmel vállaltam, és elmondhatom, hogy már nagyon jól vannak

– írta Fergie, aki azt is elárulta, hogy bár az éjszakák nehezebbek voltak, már túljutottak a veszteség fájdalmán. A királynőnek egy spániele is volt, aki a trénerével maradt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!