Bulvár-celeb

2023.08.19. 10:00

A Sziget Fesztivál sztárja váratlanul toppant be egy ötödik kerületi üzletbe (videó)

Billie Eilish a budapesti koncertje után egy különleges budapesti boltban tűnt fel.

MW

Az amerikai Billie Eilish koncertje a 29. Sziget fesztivál hatodik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2023. augusztus 15-én

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Amerikai sztároktól volt hangos a főváros. Billie Eilish azért tartózkodott Magyarországon, mert az idei Sziget Fesztiválon ő volt az egyik legnevesebb fellépő. Kedden adott egy felejthetetlen koncertet a Hajógyári-szigeten. Másnap hatalmas meglepetés érte az ötödik kerületben működő parfümériát, a 7 scents-t, mikor szüleivel és stábjával megjelent a fiatal énekesnő.

A mai nap meglepetésvásárlója Billie Eilish volt

 – írta közösségi oldalán az üzlet. A parfüméria állítása szerint az amerikai sztár látogatása teljesen váratlan volt.

 

Nagyon közvetlen és kedves volt, és fantasztikus ízléssel válogatott a parfümökből körülbelül másfél órán keresztül

– idézték fel a történteket. 

Azt is hozzátették, hogy igazi megtiszteltetés volt a látogatás a számukra, és már azt is tudják: nem volt véletlen, hogy az amerikai sztár éppen őket kereste fel, mert Billie Eilish kifejezetten szereti a különleges parfümöket. Elárulta, hogy előre kinézte már magának a 7scents Parfümériát. Az viszont sajnos nem derült ki a posztból, hogy az előadó pontosan milyen parfümökre és mennyit költött – írja a Világgazdaság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!