Bulvár-celeb

2021.09.29. 18:03

Katalin hercegné élete legszebb ruháját viselte

Az új James Bond film premierjét a járvány miatt többször is elnapolták, de végre sor került rá és még Daniel Craig szeme is megakadt Katalin hercegné vadító ruháján.

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge reacts as she arrives ahead of the World Premiere of the James Bond 007 film "No Time to Die" at the Royal Albert Hall in west London on September 28, 2021. - Celebrities and royals walk the red carpet in central London on Tuesday for the star-studded but much-delayed world premiere of the latest James Bond film, "No Time To Die". (Photo by Chris Jackson / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Ha már James Bond a királynő kedvenc titkosügynöke, stílszerű volt, hogy a Nincs idő meghalni premierjén a királyi család képviseletében, Károly herceg és Kamilla hercegné, valamint a Cambridge-i hercegi pár is tiszteletét tette.

A londoni premieren általában az aktuális film Bond-lányai szokták vinni a prímet, azonban Léa Seydoux, Lashana Lynch és Ana de Armas sem tudott labdába rúgni Katalin hercegné mellett, aki Jenny Packham arany estélyijében nyűgözte le a nagyérdeműt, köztük Daniel Craiget – írja a People magazin nyomán a hirado.hu.

Ma este különösen elbűvölő

- bókolt a 007-est alakító Daniel a hercegnének, és látva a róluk készült fotókat, a színész le sem tudta venni a szemét a hercegnéről.

A színész is el volt bűvölve Katalin ruhájától
Fotó: AFP

A királyi család tagjai egyébként kedélyesen elcsevegtek a főszereplőkkel, valamint a film betétdalát előadó, Billie Eilish-sal és Finneas O'Connellel.

A 007-es brit titkos ügynök 25. kalandjának bemutatása tavaly óta húzódott a pandémia miatt. Bond-filmet gyártó MGM stúdió azonban elvetette azt a megoldást, amit a Warner Bros. a bemutatásra váró szuperprodukciói – Tenet, Wonder Woman 1984 – esetében alkalmazott, vagyis a filmek streamingplatformon történő forgalmazását.

Családi mozizás volt...
Fotó: AFP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!