Bulvár-celeb

2021.09.25. 06:30

Folyton fájt a feje, szédült és kihullott az összes haja: csak évekkel később derült ki, hogy mi okozta

Tamara Dougherty a poklok poklát élte át, amikor daganat miatt amputálták mindkért mellét, ám a borzalmak ezzel nem értek véget...

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az amerikai származású Tamara Dougherty a poklok poklát élte át tizenhat évvel ezelőtt. A nőnek a rák miatt mind a két mellét el kellett távolítani, és bár sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, gyűlölte magát mellek nélkül. Tamara úgy döntött, megcsináltatja melleit, és összesen 18 ezer fontot költött a rekonstrukciós műtétre még 2005-ben – írja a life.hu.

„34 éves voltam és nem voltam kész arra, hogy mellek nélkül, lapos mellkassal éljem le az életemet. A műtét után visszanyertem az önbizalmam” – mondta a Mirrornak Tamara, aki a műtét után furcsa tüneteket észlelt magát.

Fájt a feje, szédült, sokszor össze-vissza vert a szíve, és pár évvel később, 2017-ben kihullott a haja és a testén lévő összes szőrzet.

A szőrhullás mellett az arcom is gyulladt volt,folyamatosan szédültem és a memóriám is jelentősen romlott. Nem tudtam úgy járni a lakásban, hogy valamibe ne kapaszkodtam volna. Idővel az autóvezetésről is le kellett mondanom, és a vérnyomásom olyan rossz volt, hogy többször kórházba kerültem. Kilenc évig tűrtem ezt az állapotot, ami az elmúlt két évben még rosszabb és rosszabb lett

- mondta a nő, aki 2019-re teljesen kopasz lett. Kiderült, hogy a mellimplantátumai, pontosabban a belőlük szivárgó szilikon évek óta mérgezi a testét, ezért voltak olyan szörnyű tünetei. Tamara úgy döntött, eltávolíttatja az implantátumait, és két hónap alatt rengeteget javult az állapota.

Milliókat költött az implantátumra
Fotó: kennedy news and media

„A műtét után azon gondolkodtam, hogyan fejezhetném be az életemet úgy, hogy ne okozzak nagy felfordulást a családomnak, mert nem akartam mellek és haj nélkül élni”

- mondta Tamara, aki jelenleg parókát visel, és hamarosan megint új melleket szeretne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!