nagyon durva

2021.07.08. 06:25

Juhokat csonkolnak a földönkívüliek: „ez már nem vicc, emberi technika ilyesmire nem képes”

AZ UFÓ-k olyan technológiát alkalmaznak a kísérleteikhez, amit a Földön még csak nem is ismerünk.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Megdöbbentő állításokkal rukkolt elő több brit farmer: a Daily Star cikke szerint több száz juhot műtöttek meg a földönkívüliek olyan technológiával, ami a Földön még csak nem is ismert! A lap felkérte Carl Nally idegenszakértőt, hogy magyarázza meg a történteket – írja a Bors.

A férfi elmesélte, hogy az utóbbi években több farmer is megkereste, hogy beszámoljon a hátborzongató kísérletekről, amelyekbe az állatok rendre bele is pusztulnak. A rendőrség is vizsgálódik, de egyelőre értetlenül állnak az események előtt.

Több mint 600 juhot találtunk, mindnek kivágták a nyelvét. Az Egyesült Királyságban és Skóciában állatok ezreit, köztük háziállatokat is megölhettek így.

– állítja a szakértő, aki elmondta azt is, precíz sebészi beavatkozásokról van szó, ebből is gondolja, hogy kísérletek történnek.

Megmagyarázhatatlan, ami történt...
Fotó: Shutterstock

Különös kegyetlenség

– Ezen klinikai eljárások elvégzéséhez magasan fejlett, nem evilági technológiát alkalmaznak – mondta Nally, aki még egy horrorisztikus részletről beszámolt: a kísérletnek alávetett állattetemeket rendre teljesen kivéreztetve hagyják itt az UFÓ-k.

Más juhok, amiket legalább életben hagytak, furcsa viselkedést tanúsítottak: Nally szerint egy 300 fős nyáj keringett körbe-körbe, rendezett sorokban egy mezőn, mintha túlvilági erő hajtaná őket.

Nally úgy véli, ennyi állatkísérlet elég volt a földönkívülieknek, az emberek következnek.

– Az embereket ugyanilyen kegyetlen sebészeti beavatkozásoknak fogják alávetni. Ők egy hideg, ismeretlen, felettébb intelligens és számító faj – vázolta a tragikus jövőt Nally.

Nally állítása máris nem lesz annyira légből kapott, ha figyelembe vesszük, hogy az FBI titkos aktáiból egyszer már kiderült, ők is felfigyeltek arra, hogy földönkívüliek tömeges tehénpusztulást idéztek elő az 1970-es években.

Ugyanitt olvasható, hogy 8000 ember eltűnését számítják elrablásnak. 2015-ben pedig az izlandi pásztorok estek kétségbe, amikor 5000 juh pusztult el rejtélyes körülmények között.

Címkék#juhok#ufók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!