Ország-világ

2020.11.02. 08:05

Lemond a trónról II. Erzsébet királynő

A királynő életrajzírója, Robert Jobson rengeteg titkot tud a brit királyi családról. Ennek okán pedig bátran kijelentette, hogy 95 éves korában átadja a trónt II. Erzsébet.

London, 2019. május 23. II. Erzsébet brit királynõ a British Airways brit légitársaság fennállásának 100. évfordulója alkalmából tartott ünnepségre érkezik Londonban 2019. május 23-án. A British Airways története egyidõs a polgári repülés történetével. 1919. augusztus 25-én a British Airways indította a világ elsõ menetrend szerinti repülõjáratát London és Párizs között. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Forrás: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Fotó: Facundo Arrizabalaga

Robert Jobson szakíró a True Royalty TV-nek adott nyilatkozatából kiderült, hogy II. Erzsébet jövőre megszabadulna a tróntól és az uralkodás terhétől, melynek nagy részét már át is ruházta a fiára, Károly hercegre. A hír sokakat meglepett, hiszen szinte mindenki biztosra vette, hogy az idősebb unoka, Vilmos követi majd őt a trónon – írta a Dailymail alapján a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!