horror

2020.10.28. 09:30

Újszülöttet marcangolt halálra a család kutyája

Hiába tettek meg mindent érte az orvosok, a csecsemő életét már nem tudták megmenteni.

Forrás: Shutterstock

Felfoghatatlan tragédia történt vasárnap este egy új-zélandi családi háznál – írja a Bors. A mentőket pár perccel hét után riasztották Hamilton városának Enderley negyedébe egy összemarcangolt újszülötthöz. Azonnal kórházba szállították, ám az életét nem tudták megmenteni.

A helyi lapok információja szerint a babát, mindössze egy napja vitte haza a család.

A család rottweilere végzett vele. Az egyik szomszéd – aki az édesanya után elsőként ért a helyszínre – részletesen beszámolt a történtekről.

A szomszédban lakó Karen elmondta, hogy

amikor a helyszínre ért, az édesanya már a kertben, a füvön ült, magához szorítva kisfiát. Az újszülöttből csak néha tört fel egy-egy gyenge, fájdalmas hang, amíg a mentők kiérkezésére vártak.

Az egész olyan szörnyű. Bármikor, amikor lehunyom a szemem, őt látom – árulta el az asszony, majd hozzátette, hogy

a kutya megpróbálhatta elásni a babát, akit tetőtől talpig földdarabok borítottak.

A gyilkos rottweiler egyébként nem sokkal korábban érkezett a családhoz, akiknek már volt egy kutyájuk. Az eb már többször megszökött, így a tragédia napján, pár órával korábban is. Karen segített visszavinni. Ekkor találkozott először az újszülöttel, akit büszkeségtől csillogó szemmel mutatott meg neki az édesanya.Látszott rajta, hogy a pici jelent számára mindent – magyarázta.

Úgy tudni, az anya csak pár pillanatra hagyta magára a babát, amíg bement vécére. A rottweiler ekkor támadott rá a csecsemőre. A kutyát a történtek után befogták és elszállították. Feltehetően elaltatják. Arról még nincs hír, hogy a szülők felelősségre lesznek-e vonva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!