hogy tetszik?

2019.12.02. 15:58

Lélegzetelállító lett a Fehér Ház idei karácsonyi dekorációja (videó)

A Jégvarázst is leköröző havas mesevilágot varázsolt Melania Trump.

Forrás: YouTube

“Amerika szelleme felragyogott” – írja Melania Trump, azaz a first lady által megosztott videó képaláírása. Vasárnap végre lelepleződött a Fehér Ház karácsonyi dekorációja, mely ezúttal is egy lélegzetelállító mesevilág – írja a hirado.hu.

Idén a folyosó plafonjából hatalmas csillagok lógnak, mely hóesés hatását kelti, míg a különböző termekben a nemzeti lobogó színit idéző szalagok, masnik, üveggömbök adják a fő motívumokat. A dekoráció különleges attrakciója a Fehér Ház miniatűr mása, melynek ablakai adventi kalendáriumként funkcionálnak.

Washington, 2019. december 2. Karácsonyi dekoráció a washingtoni Fehér Ház étkezőjéhez vezető folyosón 2019. december 2-án. Fotó: Alex Brandon / MTI/AP

Az aulában fehér élő és művirágokkal, valamint műhóval dekorált fenyők sorakoznak, amik a szemet egészen a dekoráció fő eleméig vezetik, a hivatalos fenyőig, amit Larry Snyder Mahantongo Valley Farmjáról származik. Idén az ő felajánlását választották ki a Fehér Ház számára, mely hagyományosan a National Christmas Tree Association feladata – számolt be róla a Dailymail.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!