Magyarország

2007.10.12. 23:11

Halálos baleset az M5-ösön - darabokra tört egy kocsi

<p>Kecskemét - Egy ember meghalt, hárman megsérültek pénteken este az M5-ös autópályán Kecskemét közelében, ahol egy autó szalagkorlátnak csapódott, majd a roncsokba belerohant egy másik kocsi.</p>

A baleset este 8-kor történt, a helyszínelés és a roncsok eltakarítása várhatóan több órán át tarthat. A Budapest felé vezető oldalon lezárták az autópályát.

Egy Budapest felé tartó szerb autós Kecskemét közelében, az M5-ös autópálya 85-ös kilométerénél nekirohant a belső szalagkorlátnak. Az autó visszacsapódott az úttestre, majd az árokban állt meg. A kocsi darabjai szétszóródtak az úttesten. A roncsdarabokba beleszaladt egy másik autó, ebben hárman utaztak, mindhárman könnyebben sérültek meg - mondta el a Független Hírügynökségnek Gálik Viktória, az Autópályarendőrség szóvivője.

Az autópályát a helyszínelés idejére - ami hosszabb időt vehet igénybe - a főváros felé tartó oldalon a 85-ös és 73-as kilométerek között lezárták. Az autósok a 85-ös kilométernél térhetnek le és a 73-asnál vissza a pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!