Magyarország

2008.07.13. 12:16

Gryllus Dorka is fellépett a Kalákán

<p>Miskolc - A négy napos Kaláka harmadik napján, szombaton látogattak ki eddig a legtöbben a fesztiválra.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Gryllus Dorka is fellépett a Kalákán 2008.07.13."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gryllus_Dorka_is_fell_pett_a_Kal_k_n_2008_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Gryllus Dorka is fellépett a Kalákán 2008.07.13." /></a></dia></p>

Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem csalódtak-csalódtunk. Sok kiváló produkciót láthattunk, de a legérdekesebb talán a RotFront koncertje volt. Egy berlini banda, amely tagjai öt országból érkeztek. Németország, Ausztrália, Egyesült Államok, Oroszország és Magyarország. A magyar tag nem más, mint a Kaláka Együttes vezetőjének Gryllus Dánielnek, a Berlinben élő színésznő lánya, Dorka. Megállapíthatjuk nyugodtan, hogy „nem esik messze az alma a fájától”, mert a csodaszép színésznő nagyban hozzájárult a koncert sikeréhez a hangjával és harmonikus, szép színpadi mozgásával.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!