Magyarország

2008.08.13. 10:22

Egészségügyi bravúr

<p>Bravúros gyorsasággal vittek kórházba tegnap egy balesetben megsérült több gyermekes magyar anyát. <STRONG>Pusztai Sándor jegyzete</STRONG></p>

A kórházban percnyi várakozás és több hónapos várólista nélkül azonnal ellátták az asszonyt, aki lovas balesetben szenvedett sérülést – ezzel hathatósan cáfolva a többségi ellenzék hónapok óta tartó rémhírkeltését az egészségügy totális leépüléséről.

Az eset annyira különleges, hogy arról Daróczi Dávid kormányszóvivő adott tájékoztatást, holott a hölgy nem tagja a kormánynak. A rendkívüli eset talán azért volt érdemes a kiemelt figyelemre, mert hazánkban a több gyermekes anyák általában nem lovas balesetben, hanem gyermekük táskájának cipelése, ruháik mosása, reggelijük elkészítése közben sérülnek meg, de a magyar egészségügy bizonyított, erre a szokatlan helyzetre is felkészültek, és megoldották, fellélegezhetünk. Sajnos a kormányszóvivő arról nem adott tájékoztatást, hogy ugyanezen a napon hány magyar több gyermekes anya szenvedett lovas balesetet, remélhetően a sérült magyar asszonyt sem fogja nagyon hátráltatni a sajnálatos eset. Talán addig a másik kezével intve tudja eligazítani a bejárónőt, hogy mit miképpen csináljon.

Kapcsolódó cikkek:

  • Baleset érte Dobrev Klárát
    Lovaglás közben baleset érte Dobrev Klárát kedden a Somogy megyei Szólád településen - mondta el a Független Hírügynökségnek Daróczi Dávid, kormányszóvivő.

  • Saját kaszájába esett bele a gacsályi férfi
    A gyümölcsösben történt tragédia ma reggel Gacsályon.

  • Felelőtlen édesanyák?
    Odakaptuk a fejünket: a kisfiú a mozgólépcsőnél guggolt, keze két "lépcsőfok" közzé szorulva, és már-már berántotta apró kezecskéjét a szerkezet, mikor egy őr megnyomta a vészmegállítót. Tatjana jegyzete

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!