Magyarország

2008.07.19. 16:49

Összegyűltek a legvagányabb anyósok Polgáron

<p>Az esemény jelmondatát, azt, hogy "negyven felett is kék az ég" vidámságukkal, ötletességükkel, akaraterejükkel egyértelműen bizonyították a polgári M3-as Archeoparkban szombaton megrendezett 4. Országos Anyósfesztivál Hétpróbás anyósok elnevezésű vetélkedőjén a benevezett tizenkét résztvevő. <dia width="900" height="700" alt="4. Országos Anyósfesztivál Hétpróbás anyósok 2008.07.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/4__Orsz_gos_Any_yfesztiv_l_H_tpr_b_s_any_so/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="4. Országos Anyósfesztivál Hétpróbás anyósok 2008.07.19." /></a></dia></p>

A kevéssel vagy kicsivel többel életkorban negyven felett járó asszonyok egyebek mellett sodrófa hajításban, íjászatban, pakolásban, süteményezésben és grillező összeszerelésben mérték össze tudásukat, ügyességüket. Persze a rendezők olyan körítéssel fűszerezték az anyósvetélkedőt, hogy a programok között nemtől és kortól függetlenül bárki megtalálta a kedvére valót.

Az esemény vasárnap az Apóskupával folytatódik. Ennek keretében lesz például gidák és vén kecskék szuperdöntő, valamint sörhastáncverseny is.
- Az érett hölgyek vállán nyugszik a világ. Terhelhetők, gondoskodók, aktív

személyeiségek, akik még ebben a korban nők is! - dicsérte fesztivál főszereplőit, a negyven éven felüli hölgyeket Domonkos József, fesztivál igazgató. Kérdésünkre elmondta, hogy Polgáron olyan szivélyes fogadtatásban részesültek, hogy lehet, a jövőben az M3-as Archeopark lesz az állandó helyszíne az országos eseménynek.

  • Hétvégi unokavarázs(lat)
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!