Magyarország

2007.10.20. 09:30

Debrecennel kötött kebelbarátság

<p>Debrecen – Noha erotikus táncműsorokat szolgáltató irodájával már jó pár éve szórakoztatja legénybúcsúk és egyéb rendezvények résztvevőit, Beke Yvette nevét csak 2006-os Playmate-döntősként ismerték meg szélesebb körben. <dia width="850" height="630" alt="Ivett 2007.09.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ivett_2007_09_07_/Bildseite1.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Ivett 2007.09.07." /></a></dia></p>

A ma harmincegy éves hölgy Gerván Ivett néven látta meg a napvilágot Veszprémben, s csak nyolc évvel ezelőtt költözött Debrecenbe. A lakhelyváltás oka egy hétesztendős párkapcsolat lezárulása volt, valamint – ahogyan ő fogalmaz – a dunántúli mentalitás elviselhetetlensége. Yvette szerint a hajdúsági emberek sokkal segítőkészebbek, szimpatikusabbak, mint fizetéseik révén pozitív példaként emlegetett nyugati honfitársaink, s határozott véleménye, hogy ha Veszprémben marad, az erotika terén nem ért volna el ennyit.

Vetkőző építésztechnikus

A szőke jelenség építőipari szakközépiskolát végzett. A műszaki rajzok készítése vonzotta igazán, és, noha a lakberendezés ma is komolyan érdekli, a családi háttér miatt más területen próbált meg érvényesülni. Mivel tudta magáról, hogy jókora szereplési vággyal áldotta meg a sors, és a jó értelemben vett magamutogatás sem áll különösebben távol tőle, Balaton-parti szórakozóhelyeken kezdett go-go táncosként dolgozni. Később jött a fotózás, de véleménye szerint azzal korántsem lehet annyit keresni, mint egy 15-20 perces erotikus magánshow-val.

Debrecenben tehát elindult az ilyen szolgáltatást nyújtó Yvette Dance Show, folyamatosan bővülő táncoskínálattal. „Lányai” persze nem itt tanulnak meg táncolni. Ez nem sztriptíziskola (mint amivel a műfaj világbajnoka, Pirner Alma próbálkozik mostanában), Yvette nem szeretne ugyanis egyforma mozgású lányokkal dolgozni. Elveszne az izgalom.

Az álomnő álma

A kivételes alakjáról könnyedén megismerhető táncosnő mindeközben bekerült a tavalyi Playmate-választás tizenkét döntőse közé, és, noha nem ő nyert, így is örült a lehetőségnek. Szerinte egyébként jogos győzelmek születtek, bár talán az első helyezett Lenkei Vikit szíve szerint felcserélné a közönségdíjas VoksánVirággal. Természetesen az idei eresztésből is van favoritja: Metzker Vikit – aki azóta meg is nyerte a nyusziviadalt – magasan jobbnak tartja a többi lánynál. A debreceni kebelcsoda ma már a legmenőbb címlaplányok amúgy sem szegényes táborát erősíti, különösen melltájékon – egész pontosan 105 centiméterrel.

Yvette soha nem érezte úgy, hogy a szexipar – mondjuk így – mélyebb bugyraiba is alá kellene merülnie, s e döntésében komoly szerepe volt két gyermekének is. Saját fellépéseit lassan elkezdte visszaépíteni, a szeptember eleji Erotika Parádén már csupán „lányai” akcióztak a színpadon. Táncosnőként körülbelül két évet ad még magának (addig egy fitneszversenyen való részvételt is kilátásba helyezett), azt követően pedig a vállalkozás külföldi beindításával foglalatoskodna, üzletasszonyként. Persze, egy komoly tárgyalás alkalmával kétségkívül nehéz lesz majd a szemébe nézni.

Pinczés Dávid

Kapcsolódó anyagok:

  • Sikerei után megduplázta az árat
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!