Magyarország

2007.06.11. 11:04

Vízbe fulladt a konyári kislány

<p>Debrecen - Vízbefulladt az a 8 éves konyári kislány, akit szombaton két napos keresés után holtan találtak a Konyár- Kálló ér medrében - közölte az elsődleges orvos szakértői jelentés alapján hétfőn, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. <dia width="850" height="630" alt="Holtan találták a kislányt 2007.06.09"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Holtan_tal_lt_k_a_kisl_nyt_2007_06_09/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Holtan találták a kislányt 2007.06.09" /></a></dia>&nbsp<a href="http://video.haon.hu/members.neszojjabe/Elt%C5%B1nt_kisl%C3%A1ny.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

A kislány holttestét a településtől 3 kilométerre találták meg. Az elsődleges orvos szakértői vizsgálat szerint nem történt gyilkosság, a gyermek halálát vízbefulladás okozta. A 8 éves kislány még csütörtökön tűnt el a hajdú-bihari településről. Az iskolából már nem ment haza.

A gyermeket rendőrök, polgárőrök és helybeliek keresték, végül szombaton, egy olyan helyen találták meg, amit korábban már átnéztek. A gyermek halálának pontos körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálja a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság.

Kapcsolódó anyagok:

  • Továbbra sem tudni, mi okozta a kislány halálát
  • Holtan találták meg a nyolcéves kislányt
  • Eltűnt kislányt keres a rendőrség
  • Meghalt a kútba esett kislány
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!