Gyász

2019.12.02. 08:40

Gyászhírek, 2019. december 2.

Én vagyok az Úr, az Igazság és az Élet.” (JN. 14, 1-6) HOBLE DANIEL-AUREL, HEPES ILEANA, BIRAU VIORICA, HODISAN GHEORGHE, MANGO FLOARE, BALAJ IOAN, BELADI MARTA, LAKATOS ERZSÉBET, BULC VASILE, BALLA ERZSÉBET, CRISAN ILEANA, MIRODOT TIBERIU-MIRON, BUMBUI MIHAI. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama és dédmama, LAKATOS ERZSÉBET (szül. RÁCZ), életének 96. évében hosszantartó betegség után november 29-én távozott a földi létből. Temetése ma, december 2-án du. 14 órakor a fugyivásárhelyi kápolnából. Virrasztás december 1-jén 17 órától. Kérésünk azokhoz, akik utolsó útjára elkísérik, hogy tiszteletüket egy szál virággal fejezzék ki. A koszorúkra szánt összeget a diakóniai alapra ajánlják fel. Búcsúzik a gyászoló család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagytatára, ID. BOGNÁR ISTVÁNRA (PITYU tatára) halálának első évfordulóján. Isten nyugtassa békében! Bánatos családja.​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!