Támogatott tartalom

2020.01.16. 12:44

Esküvőre készül? Hétvégén Mojo Wedding Expo a nagyváradi ERA Parkban!

Már csak egy nap maradt a nagyváradi ERA Parkban rendezendő Mojo Wedding Expo vásárig, amely arra hivatott, hogy megkönnyítse az esküvőre készülő párok döntéseit.

 

A rendezvényt január 17–19., péntek és vasárnap között szervezik meg a kereskedelmi központ kupolája és galéria-zónájában, az esküvőre készülők itt minden szükséges elemet megtalálhatnak. Több tíz kiállító cég minden területen biztosítja a termékek széles skáláját: menyasszonyi ruháktól vagy kosztümöktől kezdve a jegygyűrű-modellekig, süteményféleségek, édességpult, fagylaltok, szórakoztató bemutatók gyerekeknek, koktélbár, virágkompozíciók, díszítések, hostess-szolgálat, fotófülke – mind az esküvő kellékéül szolgálnak.

Szintén a vásár alkalmával a jövendő menyasszonyok részt vehetnek sminkbemutatókon, különös tekintettel a nagy napra. Diana Superar, Roxana Buzle és Denisa Catai, a Royal School szépségszalon sminkmesterei január 19-én, vasárnap 15 órától bemutatják a legdivatosabb menyasszonyi sminkeket, valamint tanácsadással is szolgálnak.

Nem utolsó sorban azok, akik felkeresik az ERA Parkot, egy tombolahúzáson is részt vehetnek, amely által esély nyílik arra, hogy egy bútorzatot nyerjenek a Lem's üzletből: egy virágmintás fotelt (3. díj), egy hintaszéket (2. díj) vagy egy hat székkel ellátott étkezőasztalt (1. díj).

Pénteken 18 órától fellép a Mustang együttes és az Espressione kvartett.

A vásár pénteken 14–21 óra között, szombaton 11–20 óra között, vasárnap pedig 11–19 óra között tart nyitva. A rendezvény támogatója a Lem's üzlet. A belépés mindenki számára ingyenes.

Jöjjenek, tegyük meg együtt az első lépést a hőn álmodott boldogság felé!

(Hirdetés: H 321834)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!