Támogatott tartalom

2021.02.04. 11:39

Cavi Expo Fashion, ötnapos ruha- és lábbelivásár az Antonio Alexe Sportcsarnokban!

Azok a nagyváradiak, akik tavaszi-nyári ruhákkal és lábbelikkel szeretnék felfrissíteni ruhatárukat, megtehetik ezt, ha felkeresik a Cavi Expo Fashion Vásárt, amelyet 2021. február 3–7. között szerveznek meg az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

A vásáron közel húsz előállító és forgalmazó vesz részt az ország minden szegletéből. Kabátok, kardigánok, nadrágok, blúzok, dzsekik, edzőruhák, ruhák, jégerek, harisnyák és más ruhaneműket tekinthetnek és vásárolhatnak meg azok, akik betérnek a vásárra. Nem fognak hiányozni a szőrmék és bőrből készült termékek sem: dzsekik, kabátok, sapkák, kesztyűk ezúttal kedvező, szezonvégi áron szerezhetők be. Ezek mellett bőrdíszművek, bizsuk és egyéb kiegészítők is várják a vásárlókat.

 

Az olyan lábbelik, mint a bakancs, csizma, sport- és alkalmi cipők, jól meghatározott helyet foglalnak el a Cavi Expo Fashion Vásáron belül. Aki fehérneműket szeretne beszerezni, a Cavi Expo Fashion Vásáron zoknik, női harisnyák, melltartók, alsóneműk, cicanadrágok széles választéka közül vásárolhat. A vásárról nem hiányoznak ugyanakkor a gyermekruházatok sem.

A közeledő Valentin-nap jegyében a Cavi Expo Fashion Vásár nagyszerű lehetőséget nyújt a szeretett személynek szánt ajándék kiválasztásához is. A vásár szerdától szombatig 10–19 óra között, vasárnap pedig 10–16 óra között tart nyitva. A belépés ingyenes.

További információ a https://www.facebook.com/caviexpofashion Facebook-oldalon.

(Advertorial. CH: 11677)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!