Gyász

2023.08.29. 08:05

Gyászhírek, augusztus 29.

Forrás: Illustráció

Megtört szívvel emlékezünk halálának 4. évfordulóján a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, FEHÉR GYULÁRA (Hegyközpályi). „A fájdalomtól most is könnyes a szemünk, Mert te gondolatban mindig itt vagy velünk. Hiába borul rád a temető csendje, Szívünkben velünk élsz mindörökre.” Szerető családod.

*

Amikor kialszik egy láng, Újragyújtod mindig. Amikor kialszik egy élet, Azt siratod a sírig.” Fájdalommal és kegyelettel emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, nagymamára, LIGETFALVI OLGÁRA halálának harmadik évfordulóján. Áldott emlékét örökre megőrizzük. Férje, János, fia, Zoltán és családja,  édesanyja, Olga és testvére, Tibor és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk STRETYE MÁRIÁRA (élt 70 évet) halálának 2. évfordulóján. Emlékét örökké megőrizzük. Nyugodj békében! Szerető családja: férje, Jóska, leánya, Amália, veje, Attila, unokái, Mátyás és Bennett.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága, szeretett, jó férjre, édesapára, apósra, nagyapára, testvérre, sógorra, VARGA JÓZSEFRE (született Érköbölkúton, de székelyhídi lakos volt). Már két éve, hogy örökre elveszítettük a szeretett, drága, jó férjet, édesapát, apóst, nagyapát, testvért, sógort. Emlékezik rá felesége, gyermekei, vejei, unokái, még élő testvére és annak családja, és már nem élő testvéreinek a családja, sógornői és sógorai. Azt kívánjuk, nyugodjál békében! A te szerető családod.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!