Labdarúgótorna

2024.05.29. 17:03

Harmadik kiírásához érkezett a Rencz Csaba Emlékkupa

Szász Attila Kristóf 

Nemzetközi korosztályos labdarúgótornát rendez az Érmihályfalvi Unirea. A III. Rencz Csaba Emlékkupa vasárnap kerül megrendezésre a Praszler Gyula Stadionban. Az esemény az U11-es korosztályra fókuszál, vagyis a 2013-as születésű gyerekekre. 

A torna célja, hogy az Unirea méltó módon emlékezzen meg Rencz Csabáról, aki újságíróként tevékenykedett és munkássága során kiemelten foglalkozott az érmihályfalvi klub körüli történésekkel. A tornán idén nyolc csapat jelezte részvételi szándékát, a házigazda Érmihályfalvi Unirea mellett a Kisvárda, a Kolozsvári Viitorul, a Szatmárnémeti Someşul, az FK Kraszna, a Nagykárolyi Victoria, a Szováta, valamint a Balkány SE is az indulók között lesz. 

A mérkőzések vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődnek, izgalmas küzdelmek várhatók a fiatal tehetségek között. Az Unirea közössége minden érdeklődőt és szurkolót szeretettel vár az eseményre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában