IV. Liga

2024.04.29. 08:40

Izgalmas mérkőzéseket hozott a rájátszás 8. fordulója

Jósa Attila

A 8. fordulóval folytatódtak szombaton a IV. Liga felsőházi rájátszásának a küzdelmei. Váradalpáron a Fugyivásárhelyi SK csapott össze a CAONAC csapatával. A vendégek az első fél óra mezőnyjátéka után Waritz, majd Gergely révén hatalmas lehetőségeket puskáztak el. A 36. percben megszerezte a vezetést a Zádori ápolása miatt átmenetileg emberhátrányban játszó váradi alakulat, Ciocan szögletét Ardelean fejelte a léc alá (0–1). A félidő hajrájában Ciocan, majd Mîndrila is nagy helyzetben hibázott és ahogy az lenni szokott, a kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat. 

A 47. percben Reynolds teljesen értelmetlenül futott ki a kapujából a tizenhatos széléig, a kilépő Ban a kapu elé ívelt, Răzvan Giura pedig 5 méterről az üresen maradt kapuba bólintotta a labdát (1–1). Az 54. percben Mîndrila beadását Waritz fejelte a hoszszú sarokba, a végeredményt pedig Ardelean állította be a 90. percben egy határozott labdaszerzést követően (1–3). A táblázat élén tovább növelte előnyét a Bihardiószegi SK. A veretlen érmelléki csapat az első félidőt meglepetésre hátrányban zárta a sereghajtó Egyetem FC otthonában, de Cristian Cigan (64.) és Florin Pop (86.) góljaival fordítani tudott, és kihasználva a telegdiek hazai pályán elhullajtott két pontját immár 3 egységgel vezeti a pontvadászatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában