Támogatás

2024.03.10. 08:41

Jótékonysági mérkőzés Élesden

Forrás: alesdonline.ro

J. A.

Nemrég súlyos betegséget diagnosztizáltak Ciprian Fogarașinál, az Élesdi Crișul labdarúgócsapatának vezetőjénél. Fogarași, aki a klub történetének egyik legkedveltebb játékosa volt, aktív labdarúgóként megfordult még az Aranyosgyéres és a Temesvári UM csapataiban is. Visszavonulása után hazatért szeretett egyesületéhez, ahol az elmúlt években szokatlan szerepkörben, elnök-edzőként újjáélesztette az élesdi labdarúgást, mind ifjúsági, mind felnőtt szinten.

Az élesdiek és a Bihar megyei sportközösség a labdarúgó segítségére sietett, így március 17-én, vasárnap 15 órától a helyi stadionban jótékonysági mérkőzésre kerül sor az Élesdi Legendák és a Bihar FC Old Boys csapatai között, „Mindenki Cipriért” címmel. A jótékonysági mérkőzésen a Mircea Madar és Ioan Bogdan által edzett élesdi csapat Ciprian korábbi csapattársaiból tevődik össze, olyan egykori klasszisok, mint Viorel Domocoș, Adrian Anca, Sandu Balaj és Remus Ganea is jelezte részvételi szándékát.

A Bihar FC öregfiúk csapatában ott lesz a pályán Claudiu Keșerü, Zeno Bundea, Ovidiu Lazăr, Dorin Mihuț, Kulcsár Sándor és Florin Farcaș is, de az 1998-as világbajnokságon kerettag Cristi Dulca, valamint az ex-steauás Adrian Popa is elfogadta a rendezők meghívását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában