Foci

2024.03.10. 17:20

Hazai pályán veszített pontokat a CAO-NAC

J. A.

Bár már a 40. másodpercben megszerezte a vezetést Hegyközpályiban a CAO-NAC a Fugyivásárhelyi SK ellen Raul Ardelean találatával, a váradi zöld-fehérek a meccs végén meg kellett elégedjenek 1 ponttal. A vendégek a 17. percben Ungur egy pontrúgás után szerzett góljával egyenlítettek, a 23. percben egy ellentámadás végén Oniţa találatával a vezetést is átvették. A 60. percben Gergely Róbert beadására Waritz Ákos érkezett (2–2), majd Zádori szabadrúgásból vette célba a keresztlécet. A vendégek büntetőhöz jutottak a 88. percben, de Sergiu Ban a kapufát találta el, így 2–2-es döntetlennel ért véget a IV. Liga felsőházi rájátszásának nyitómeccse. 

„Dühös és elégedetlen vagyok a játékosok hozzáállása és taktikai fegyelmezetlenségei miatt. Többet vártam azoktól, akik régóta a csapatnál vannak. Szerencsére néhány nap múlva ismét játszunk, így a lehető leghamarabb ki kell törölnünk az emlékezetünkből ezt a teljesítményt. Bocsánatot kérek a szurkolóinktól” – nyilatkozta Lukács Imre, a CAO-NAC trénere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában