III. Liga

2024.03.18. 09:00

Bihar FC: újabb győzelem a Csermő ellen

Forrás: Facebook/FC Bihor

Jósa Attila

A Csermői Gloria pályáján folytatta menetelését és szerezte meg szezonbeli 13. győzelmét a Nagyváradi Bihar FC labdarúgócsapata. A váradiak a 33. percben nyitották a gólok sorát, amikor Andrei Vînău végzett el egy szögletet, Ricardo Farcaş pedig fejjel betalált (0– 1). Közvetlenül fordulás után az egyre jobb formába lendülő Florin Chitaş helyezett 21 méterről a bal felső sarokba (0–2). A piros-kékek támadásban maradtak a kétgólos előny birtokában, de sorrendben Gîdea, S. Jurj, és R. Farcaş is hibázott nagy helyzetben, így maradt a 2–0-ás végeredmény. 

A Bihar FC összeállítása: M. Pînzariu – C. Jurj, C. Preklet, Al. Băican, L. Ioviţă , A. Moga, R. Farcaş, R. Gunie (A. Gîdea, 62.) – A. Vînău (Gagyi K., 72.), S. Jurj (M. Hosu, 78.), F. Chitaş (V. Calugher, 62.). „Jó iramú meccs volt, ez a győzelem jót tesz az önbizalmunknak. Néhány lelkes fiú is elkísért minket a szurkolótáborunkból, kevesen voltak, de szenzációsak, nagyon-nagyon elkötelezettek a csapat iránt. Nagyvárad nagyon ki van éhezve a minőségi labdarúgásra, a kupameccseken megtöltöttük a stadiont, az UTA is itt játszott a Szuperligában, és sok váradi ment ki a meccsekre. Őszintén reméljük, hogy néhány év múlva mi is ott leszünk” – nyilatkozta Florin Farcaş vezetőedző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában