Változás

2024.02.07. 17:29

Újabb igazolások a biharszentandrásiak háza táján

Forrás: Facebook

Szakács Dávid

A Biharszentandrási Crișul három új játékossal bővítette 27 fős keretét. Az új érkezők Iulian Anca-Trip (kapus), Flaviu Drăgan (védő) és Alexandru Sorian (középpályás), akik minőségi javulást hozhatnak a harmadosztály felsőházi rájátszásáért küzdő szentandrásiaknak. A nagyváradi születési Anca-Trip legutóbb a másodosztályban szereplő Dési Unirea csapatában játszott. A 28 éves hálóőr pályafutása során az Aradi UTA, a Szatmárnémeti Olimpia, a Botosán FC, a Kolozsvári Universitatea, illetve a Bukaresti Metaglobus együtteseiben is szerepelt.

Flaviu Drăgan a Nagyváradi Bihar FC-től érkezett a klubhoz, ahol két idényt is lehúzott. A 26 éves jobbhátvéd évekkel ezelőtt a Nagyváradi Luceafărul labdarúgójaként a II. Ligában is pályára lépett. Alexandru Sorian szintén a piros-kékektől érkezett a Crișulhoz. Sorian karrierje során az elsőosztályban is futballozott a Năvodari Săgeata színeiben. A 33 éves focista megfordult még az Aradi UTA, a Zilahi SCM, a Nagyváradi Luceafărul, illetve a Félixfürdői Lotus alakulatánál is.

A Crișul szombaton megkezdte a felkészülési mérkőzéseit is, első találkozójukon 4–1-re győztek a Fugyivásárhelyi SK ellen. A biharszentandrásiak a következő meccsükön a magyar harmadosztályú Karcag ellen játszanak február 10-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában