Harmadik liga

2024.02.12. 14:09

Magabiztosan nyert Karcagon a Biharszentandrási Crișul

Forrás: Biharszentadrási Crișul

Jósa Attila

A félixfürdői edzőtábor befejezéseként a Biharszentandrási Crișul szombaton Magyarországra utazott, ahol a harmadik ligában, az Észak-keleti sorozatban 8. helyen álló Karcagi SE elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára. A mérkőzés felvezetésébe csúszott egy apróbb „baki”, a karcagiak közösségi oldalán a Nagyváradi Crișult harangozták be ellenfélként, annak címerével, a 2009-es alapítású szentandrási klub helyett.

A mérkőzést megelőzően a felsőházi rájátszásra aspiráló egyesület egy új igazolásról is hírt adott, Biharszentandráson folytatja pályafutását a Bihar FC egykori csapatkapitánya, Ionuț Ban.

A karcagi meccsen a szintén a Bihar FC-től érkező Alexandru Sorian nyitotta a gólok sorát a 42. percben egy 18 méterről leadott lapos lövéssel a kapu jobb oldalába (0–1). A Crișul a 78. percben megduplázta előnyét: Ionuț Ban ívelt keresztbe a bal oldalról, egy védő felszabadítani próbált, de a labda csak Ioan Horáig jutott, aki mellre vette a játékszert és a kapu bal oldalába bombázott (0–2). A házigazdák a 90. percben az aradi születésű 27 éves Dan Constantinescu révén szépítettek (1–2).

A Crișul a következő összeállításban kezdte a találkozót: E. Nergheș - L. Hadade, C. Oros, R. Turcan, S. Gondor, M. Balogh, A. Achim, A. Sorian, L. Prundaru, C. Trip, R. Popescu. A második félidőben: I. Anca Trip - R. Baciu, C. Oros, D. Mailinger, F. Drăgan, R. Pop, P. Chiș Toie, D. Maghiar, I. Ban, I. Hora, R. Pașca.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában