Feljutásért

2024.02.18. 18:09

Kézilabda: súlyos vereség a rangadón

A győzelmet ünneplő vendégcsapat

Forrás: VSK Udvarhely

J. A.

Rangadót rendeztek szombat délután a férfi kézilabda bajnokság második vonalában a nagyváradi Antonio Alexe Sportcsarnokban. A feljutásért zajló rájátszásban eddig hibátlan Nagyváradi VSK a Székelyudvarhelyi VSK-t fogadta, az első 10 perc után pedig úgy tűnt, lehet „keresnivalója” a hazaiaknak. A váradiak 8–6-ra vezettek, ekkor egy időkérés után beindult a székelyföldi „henger”, félidőben már a Sipos Lóránt által edzett vendégek voltak 9 gólos előnyben (14–23).

A két csapat a második félidőben sem volt egy súlycsoportban, a Székelyudvarhely a 45. percben már 10, az 55. percben 15 góllal (25–40) vezetett. A 42–29 arányú vereséget érthetően csalódottan értékelte Cosmin Liberț, a váradi csapat vezetőedzője: „Ezen a mérkőzésen minden szempontból katasztrofális teljesítményt nyújtottunk. Ma semmi nem működött számunkra, sem a passzok, sem a védekezés, sem a támadójáték. Az Udvarhely azt a játékot játszotta, amire számítottunk, mégsem tudtuk megállítani őket. Hihetetlenül sok ziccert hagytunk ki, legkevesebb húsz alkalommal lőttük a kapusba a labdát. Ennyi hibával nem lehet ellenük meccset nyerni.”

 

Fotó: VSK Udvarhely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában