Megdöbbentő!

2024.02.28. 16:59

Ankétra hívja szurkolóit a VSK U

Szerda délután érkezett a hír, hogy a Nagyváradi VSK U vezetősége és az amerikai Eric Neal közös megegyezéssel szerződést bontott.

Forrás: csmoradea.ro

Jósa Attila 

A Nagyváradi VSK U vezetőedzője, Cristian Achim találkozóra hívja a csapat szurkolóit. Az immár hagyományossá vált eseményt, csütörtök este 19 órától rendezik a Nagyvárad Arénában. Achim edző és a klub elnöke, Şerban Sere szeretnék bemutatni a csapat jelenlegi helyzetét, és beszélgetni azokkal, akik a kevésbé eredményes időkben is támogatják a csapatot. Mindazok, akik a vezetőedzőtől szeretnének információkat kapni a kosárlabdacsapattal kapcsolatban, most szemtől szemben tehetik fel kérdéseiket, a rendezvény beharangozója alapján a tréner a kellemetlen és kínos kérdésekre is válaszolni fog. Valószínűsíthető, hogy utóbbiakból is akad majd szép számmal csütörtök este, hiszen az idei szurkolói ankétot megelőző időszakban a Vörös Oroszlánok búcsúztak a nemzetközi porondtól, majd kiábrándító játékkal a Román Kupa elődöntőjében is alulmaradtak a Bukaresti Rapiddal szemben. 

Távozik a közönségkedvenc 

Szerda délután előtt érkezett a hír, hogy a Nagyváradi VSK U vezetősége és Eric Neal közös megegyezéssel szerződést bontott. A váradi csapat színeiben Neal 54 mérkőzést játszott a Nemzeti Ligában, 9-et a Román Kupában, 23-at a FIBA Európa-kupában és egyet a Kosárlabda Bajnokok Ligájában, így összesen 87 alkalommal viselte a piros-kék mezt. Az amerikai játékos Váradra igazolása előtt hazájában, majd Törökországban, Lengyelországban és Montenegróban is megfordult. A 29 éves texasi születésű játékos látványos játékával igazi közönségkedvencnek számított a Vörös Oroszlánok szurkolóinak körében, igaz, öncélú és egyénieskedő stílusa miatt többször is a kritikák kereszttüzébe került. „A Nagyváradi VSK U vezetősége szeretné megköszönni Eric Nealnek a klubnál töltött idő alatt nyújtott hozzájárulását, és minden jót kíván neki a továbbiakban” – áll a klub szűkszavú közleményében. Borítékolható, hogy a légiós távozása is központi témája lesz a csütörtök esti szurkolói ankétnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában