IV. Liga

2024.02.19. 15:15

A negyedosztály legjobbjai voltak főszerepben a hétvégén

Forrás: bihon.ro

Szakács Dávid

A IV. Liga felsőházi rájátszásainak együttesei a hétvége folyamán egymás ellen léptek pályára a téli felkészülési időszakban, miután a Bihardiószegi SK a Székelyhídi Sasok, a Belényesi Bihorul a Mezőtelegdi Foresta, míg a Nagyváradi Egyetem FC a Fugyivásárhelyi SK ellen játszott. A diószegiek az új igazolásaikat bevetve 4–0-ra győzték le a Sasokat, Cosmin Letan, Lukács Raymond, Constantin Roșu, valamint Claudiu Codoban góljainak köszönhetően. A Bihardiószeg ezzel a kezdővel lépett pályára az első félidőben: E. Beke – M. Gal, C. Letan, L. Dărăban, F. Bortis, A. Popa, A. Micaș, C. Covaciu, F. Pop, Lukács R., C. Roșu, majd a térfélcserét követően a J. Demeter, C. Cigan, C. Codoban, R. Ember, S. Ban, Szűcs T., T. Tamaș és G. Costea állt be. A Diószeg a március 9-én kezdődő tavaszi idény előtt a Érmihályfalvi Unirea (február 24.) és a Nagyváradi Bihar FC (március 2.) ellen játszik még barátságos meccset.

A belényesiek hazai környezetben 1–0-ra nyertek a Telegd ellen. A találkozó egyetlen találatát Cristian Copil szerezte a 80. percben. Az Egyetem FC a Nagyváradi Sportiskola műfüves pályáján fogadta a fugyisvásárhelyieket. A mérkőzést a váradiak húzták be 2–1-re Cătălin Galea és Mihai Șandra révén. A vendégektől Șerban Man volt eredményes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában