Íjászat

2024.01.11. 16:14

Versenyekkel köszöntötték az új évet

Forrás: Pusztai Farkasok

ERDON-összeállítás

A Pusztai Farkasok Ordas Nemzetség öt tagja, Tóth Beáta, Tóth Imre, Csokmai Chrisztofer, Csokmai Tibor és Dajka Tamás december 30-án részt vett a Tiszaújváros Feketekese Íjász Egyesület által szervezett I. Feketekese évzáró teremíjász versenyen. A megmérettetés során 20 célra kellett lőni célonként három nyíllal. Lőlapos, tehnikai és 3D állat célok váltották egymást a verseny során.
Csokmai Chrisztofer megnyerte a tradi mini fiú kategóriát, Dajka Tamás a harmadik helyen végzett a felnőtt férfi tradi kategóriában. A többiek derekas helytállással bizonyították rátermettségüket az íjászatban.
Az íjászok már idén is rendeztek versenyt, január 6-án Dajka Tamás a Hódmezei Őrzők által szervezett XII. Újévköszöntő Íjászversenyen, Hódmezővásárhelyen szerepelt. A verseny során 20 célra kellett lőni célonként kettő nyíllal. A tiszaújvárosi versenyhez hasonlóan lőlapos, tehnikai és 3D állat célokra lőttek a versenyzők. Dajka Tamás a felnőtt férfi tradi kategóriában a második helyen végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában