Kempo

2024.01.24. 15:48

Váradi dominancia az első Regionális Kempo Kupán

Forrás: Nagyváradi Crisul

Szakács Dávid

A Román Kempo-szövetség, a Bihar Megyei Kempo-szövetség, illetve a Nagyváradi Crișul Sportklub szervezésében a hétvégén megrendezték a 6 és 14 év közötti gyermekek számára a semi-kempo szabályok szerinti Regionális Kempo Kupa első kiadását. A nagyváradi Ifjúsági Házban megtartott versenyen részt vett a házigazda Crișul, a nagyváradi King do-Lions, a nagyváradi Focus, a belényesi Lupaș Gym Power, a nagybányai Alpha, a nagybányai VSK, a gyüregi Martial Arts, illetve a Gyüreg-Tesöld SK Egyesülete.
A nyolc klub összesen 80 sportolóval indult a tornán, a legtöbb érmet összegyűjtő csapat a King do-Lions lett, akik kilenc aranyat, nyolc ezüstöt, illetve öt bronzot szereztek. A ranglista második helyén a Focus zárt hét arannyal és egy ezüsttel, míg a harmadik pozícióban a Crișul kemposai zártak (három arany, egy ezüst, három bronz). A Regionális Kupa további rangsora: 4. nagybányai Alpha, 5. gyüregi Martial Arts, 6. nagybányai VSK, 7. belényesi Lupaș Gym Power, 8. Gyüreg-Tesöld SK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában