Íjászat

2024.01.30. 14:58

Teremben is helytálltak a Pusztai Farkasok

Forrás: Pusztai Farkasok

ERDON-összeállítás

A Pusztai Farkasok Ordas Nemzetségének három tagja, Ridi Ferenc, Dajka Tamás és Balog János részt vettek a Magyar Történelmi Teremíjász Országos és Nemzeti Bajnokságon Várpalotán. Ahhoz, hogy a Magyar Íjászszövetség minősítéseit meglőhessék, Dajka Tamás és Balog János tavaly igazolt a Füzesgyarmati Arany Sólyom csapathoz, míg Ridi Ferenc már régóta a kecskeméti Nyílegyenes csapat versenyzője. A teremverseny során 24 (8 lőlapos, 8 3D és 8 tehnikai) célt kellett meglőni, célonként három nyíllal, kivéve az aranykaró cél (egy nyíl) és a gyorslövés (max. hat nyíl) esetében. A maximális elérhető pontszám 720 pont volt.
Dajka Tamás a legnépesebb kategóriában, a felnőtt férfi tradi kategóriában a második helyen végzett, 598 pontot lőve (ezüst minősítés) valamint a Füzesgyarmati Arany Sólyom HÍE csapatával megnyerte az OB csapatdöntőjét. Ridi Ferenc a verseny során 535 pontot lőtt (bronz minősítés) és a Nyílegyenes ÍC csapatával az ötödik helyen végzett. Balog János derekas helytállással bizonyította rátermettségét az íjászatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában